Xiaomi bezicni usisivac G10

? Isporuka proizvoda u roku 24-72 sata (radnim danima)

519,00 KM

*PDV je uračunat u cijenu

Nema na zalihi

Ili naruči putem:

Opis proizvoda

8 tehnologija za vrhunsko iskustvo čišćenja

Usisna snaga od 150 AW – Moćni motor od 125.000 rpm rješava se uporne prljavštine i prašine. TFT HD ekran u boji – Provjerite status čišćenja.

Pametna četka za pod visokog obrtnog momenta – Automatski prilagođava svoju brzinu dubinskom čišćenju različitih površina. Sve u jednom i usisavanje i brisanje – Uklonjivi magnetni rezervoar za vodu lakše čišćenje.

Izuzetno dugo trajanje baterije od 65 minuta – Pogodan i za velike prostore. Zamjenjiva baterija – Zamjena baterije jednim dodirom i udvostručeno trajanje baterije.

12-ciklonski sistem za odvajanje prašine – 5-slojni sistem filtracije koji filtrira 99,97% čestica prašine od 0.3 μm. Uklonjiva posuda za prašinu – Lako pranje radi sprečavanja sekundarne kontaminacije

Usisna snaga od 150 AW

Novi nadograđeni brzi motor sa 125.000 rpm pruža izuzetnu usisnu snagu, nudeći vrhunske performanse i neviđeno iskustvo čišćenja.

* Relevantni parametri zasnovani su na stvarnim mjerenjima u skladu sa standardom IEC60312.

TFT ekran u boji visoke rezolucije – provjerite status čišćenja

Vizuelni operativni sistem koristi TFT ekran u boji koji vam omogućava da lako pregledate informacije kao što su trenutni režim, status baterije i još mnogo toga. Jasnoća prikaza na nivou mobilnog telefona pruža izvanredno vizuelno iskustvo i istovremeno odličnu kontrolu.

Zaključavanje jednim dodirom

Jedinstvena funkcija elektronskog zaključavanja znači da više ne morate da pritišćete i držite dugme tokom upotrebe. Umesto toga, jednostavno dodirnite dugme „Zaključaj“ da biste uključili neprekidni rad, a zatim ga ponovo dodirnite da biste otključali.

Pametna četka za pod visokog obrtnog momenta – Neka tehnologija brine o vašim kućnim poslovima!

Pametnija četka za pod automatski otkriva različite materijale za pod i u skladu s tim podešava brzinu. Ova funkcija značajno produžava vijek trajanja baterije smanjujući nepotrebno vrijeme provedeno u režimima veće snage.

Dizajn protiv zapletanja

Rebra u obliku slova V na telu četke daju povećani prečnik koji smanjuje broj okretanja. Dlake na površini rebara se umjesto toga pomjeraju prema centralnoj usisnoj mlaznici, efikasno sprječavajući zapletanje.

Usisajte i obrišite sve u jednom potezu!

Magnetni rezervoar za vodu omogućava vam usisavanje i brisanje u jednom potezu. Zaštitite pod i olakšajte čišćenje pomoću prekidača na ravnom mopu od 230 ml za podešavanje protoka vode, čineći ga pogodnim za upotrebu na različitim vrstama podova.

Vrhunska baterija velikog kapaciteta – 65-minutno izuzetno dugo trajanje baterije

Mi Štapni usisivač G10 karakteriše baterija velikog kapaciteta 3000 mAh. Sa trajanjem baterije do 65 minuta, visokokvalitetna i visoko efikasna baterija lako zadovoljava potrebe većih domova.

Zamena baterije jednim dodirom i udvostručeno trajanje baterije

Uklonjivi dizajn baterije omogućava vam zamenu baterije samo jednim dodirom. Lako udvostručite životni vek baterije, tako da možete da nastavite dalje bez čekanja. Čistite s lakoćom, bez brige o trajanju baterije.

*Rezervne baterije se kupuju odvojeno.

Dizajn sa dvostrukim punjenjem – Napunite dve baterije istovremeno

Usisavač je opremljen zidnim nosačem za punjenje koji služi i za punjenje i za skladištenje.

12-ciklonski sistem za odvajanje koji znatno poboljšava životni vek filtera

Dizajn od 12 ciklona premašuje industrijske standarde i sposoban je da odvoji sitne čestice iz vazduha. Rezultat je veliko poboljšanje efikasnosti uklanjanja čestica prašine iz vazduha, smanjujući količinu prašine koja ulazi u HEPA filter i uveliko proširujući njegov životni vek.

Efikasna 99,97% filtracija čestica od 0.3 μm

Efikasan petoslojni sistem filtracije izbacuje čist vazduh, koristeći logiku prečišćivača. HEPA filter je zaštićen multi-ciklonskim sistemom za odvajanje koji smanjuje nivo prašine dok perivi filteri smanjuju potrebu za čestom zamenom filtera.

Mini električna četka za čišćenje dlaka, dlaka kućnih ljubimaca i još mnogo toga

Mini električna četka se može koristiti za čišćenje kose, dlaka i kućnih ljubimaca sa površine vašeg kreveta ili za čišćenje slojeva vlakana samog kreveta. Očistite posteljinu i sofe s lakoćom!

Mrežni dodatak – Za čišćenje pukotina i uglova.

2 u 1 četka za prašinu – Za čišćenje prašine sa nameštaja – stolice, ormari, tastature, plafon i još mnogo toga.

Mi Štapni usisivač G10 ima uklonjivu posudu za prašinu od 0.6 L. Mi Štapni usisivač G10 štedi vaš prostor.

Perive HEPA komponente. Jednostavno održavanje i dugotrajna čistoća.

 

Specifikacije

Glavne karakterisitke
Snaga usisavanja 150AW
Funkcije Petostepeni sistem filtracije koji filtrira 99,97% čestica prašine od 0.3 μm
Motor 125.000 rpm
Napon 25.2V
Snaga 450W
Trajanje baterije do 65 min
Opšte
Težina 4kg
Dodatne informacije Baterija: 3000 mAh: Dimenzije: 1286 x 214 x 256 mm
Model MJSCXCQPT
Originalni naziv Mi Vacuum Cleaner G10

Dostupni smo za vas​

Naš tim vam uvijek stoji na raspolaganju