Xiaomi AMAZFIT GTR 3 THUNDER BLACK

? Isporuka proizvoda u roku 24-72 sata (radnim danima)

330,00 KM

*PDV je uračunat u cijenu

Ili naruči putem:

Opis proizvoda

Još jedna odlična serija satova stiže iz Amazfita, a predstavljeni su Amazfit GTR 3, GTR 3 Pro i GTS 3 pametni satovi. Za nevjerojatno prihvatljivu cijenu nude mnoštvo mogućnosti, odličnog su dizajna i opremljeni moćnom, izdržljivom baterijom.

GTR 3 serija

GTR 3 i GTR 3 Pro iste su izrade što se tiče dizajna i izgleda, okruglog kučišta izrađeno od aluminija koji sa svoje desne strane ima dvije fizičke tipke. Dolaze u smeđoj i crnoj varijanti. GTR 3 sat ima ekran veličine 1.39“, dok Pro verzija ima 1.45“ ekran. Oba su AMOLED sa odličnih 1000 nita sa maksimalnom razinom osvijetljenosti, a razliku čini gustoća piksela, odnosno oštrina gdje Pro model ima 331 PPI, a klasična verzija nešto manje. Stopa osvježenja zaslona povećana je za 67% u odnosu na prethodne verzije.

 

Opremljeni su senzorima za mjerenje otkucaja srca, zasićenost kisika krvlju i senzorom za praćenje kvalitete sna, te ima 150 različitih sportskih aktivnosti. Pametni satovi su vodootporni na 5ATM i imaju ugrađeni GPS za što bolju preciznost i praćenje. Pro model opremljen je sa 2.3GB interne memorije koje će odlično poslužiti za pohranu muzike ili podcasta. Na njega možeš spojiti i slušalice. Trajanje baterija kod oba modela također neće razočarati, na klasičnom modelu će sa normalnim korištenjem izdržati 21 dan. A 9 sa malo učestalijim. Dok će kod Pro modela, sa normalnim korištenjem potrajati 12 dana. A sa čestim korištenjem 6 dana.

 

Dostupni smo za vas​

Naš tim vam uvijek stoji na raspolaganju