TESLA Inverter

Jednostavna podešavanja, Wi-Fi – uživajte u posebnom asortimanu Tesla AC modela, dizajniranih da stvore savršeno ugodnu atmosferu.

829,00 KM

*PDV je uračunat u cijenu

Ili naruči putem:
Energetska klasa

A++/A+

Kapacitet BTU

12000

Vrsta rashladnog sredstva

R32

Kapacitet hlađenja (KW)

3.4

Kapacitet grijanja (KW)

3.43

SEER

6.1

SCOP

4

Opis proizvoda

I FEEL
Daljinski upravljač može pratiti temperaturu na trenutnoj lokaciji i slati signal klima-uređaju, tako da može optimizirati sobnu temperaturu za vašu maksimalnu udobnost.

TURBO MODE
Kada klima uređaj pređe u Turbo način rada, on će maksimizirati svoj kapacitet hlađenja ili grijanja, čineći prostoriju hladnijom ili toplijom brzo.

ANTI-FUNGUS
Klima uređaj će pokrenuti funkciju protiv gljivica nakon izlaska iz režima hlađenja i odvlaživanja. Pomaže u sprečavanju širenja gljivica i bakterija kako bi se održala zdrava okolina.

HORIZONTAL SWING
Možete koristiti funkciju horizontalnog ljuljanja za podešavanje smjera strujanja zraka, ako više volite da zrak iz klima uređaja puše bočno.

WI-FI
Wi-Fi funkcija znači da se Tesla klima uređajem može kontrolisati i mobilnim telefonom ili drugim pametnim uređajima: opcija koja doprinosi vašoj svakodnevnoj udobnosti i udobnosti!

INTELIGENTNO ODMRZAVANJE
Ako se kondenzator zamrzne dok je u načinu grijanja u vrijeme niske vanjske temperature, AC će pokrenuti inteligentni način odmrzavanja.

DODATNI FILTER: JONIZATOR
Određeni nivo zasićenosti jonima čini da štetni mikroorganizmi u zraku padaju na tlo, smanjujući šanse da ih ljudi udišu. Uređaji sa jonizatorom mogu biti izuzetno korisni za one koji pate od alergija.

Dostupni smo za vas​

Naš tim vam uvijek stoji na raspolaganju