XIAOMI SMART AIR PURIFIER 4 PRO

? Isporuka proizvoda u roku 24-72 sata (radnim danima)

499,00 KM

*PDV je uračunat u cijenu

Nema na zalihi

Ili naruči putem:

Opis proizvoda

Uz Mi Air Purifier 4 Pro do svježeg i čistog zraka

15 minuta čišćenja za dnevni boravak od oko 40m2, velika efektivna površina pokrivanja do 60m2, za velike dnevne sobe, spavaće sobe, kancelarije. Isporuka 8330l pročišćenog zraka u minuti. Mi Air Purifier 4 Pro je efikasan protiv mirisa sa 650.000 mg visokokvalitetnog aktivnog uglja. PM2.5 / PM10 senzor sa dvostrukim efektom efikasno pročišćavanje velikih čestica, npr. logs. Sa Mi Air Purifier 4 Pro i negativnom jonizacijom zraka za kvalitetan zrak poput svježe šume.

Čišćenje cijele sobe
Pripremite spavaću sobu svežim vazduhom, Mi Smart Air Purifier 4 Pro ima CADR do 500 m³/h* i isporučuje 8330L* čistog vazduha u minuti. Pročišćeni zrak može doći do svakog kutka doma kako bi u potpunosti uživao u svježem zraku.

Čist vazduh koji je vidljiv
Sa sveobuhvatnim nadzorom i prikazom u realnom vremenu. Ciljano pročišćavanje koje zagađivače ostavlja nemoćnim. Praćenje promjena kvaliteta zraka za ciljanije, efikasnije prečišćavanje. U automatskom režimu, prečistač prati kvalitet vazduha u realnom vremenu i automatski prilagođava brzinu prečišćavanja.

Samo jedan filter za do godinu dana upotrebe
Dnevna svježina s dugotrajnim filterom, napravljenim od visokoefikasnog filtera velike površine i visokokvalitetnog velikog volumena aktivnog uglja, može trajati 6-12 mjeseci. Nema potrebe za čestim promjenama filtera.

Troslojna filtracija u jednom visokoefikasnom filteru za pročišćavanje s Mi Air Purifier 4 Pro, uključujući primarni filter, Xiaomi visokoučinkoviti filter i visokokvalitetni filter s aktivnim ugljem, koji zajedno rade na pročišćavanju zraka za zdraviji život.

Visokokvalitetni aktivni ugljen
Uklanjanje mirisa za trajnu svježinu. Aktivni ugljen ima visoku stopu adsorpcije, u stanju je eliminirati mirise i održavati svjež zrak.

Negativna jonizacija vazduha
Uklanjanje ustajalog vazduha za svež dom. Poboljšano pročišćavanje zraka uz brisanje prašine kako biste se osjećali kao u šumi.

Pametna kontrola
Započnite pročišćavanje zraka bilo gdje i bilo kada pomoću aplikacije Mi Home da aktivirate Mi Pro Air Purifier 4 Pro u pokretu, tako da je zrak svjež od trenutka kada stignete. Kontrola uređaja je moguća i glasovnim komandama.

Niska buka 33,7 dB
Visokokvalitetan vazduh za nesmetan san. Prebacite se na noćni način rada da isključite svjetlinu ekrana za čišćenje bez odsjaja i buke. Vaš prečistač će nastaviti da cirkuliše vazduh, pružajući vam savršeno okruženje za noć zdravog sna.

Gornja rešetka koja se lako čisti
Očistite unutrašnjost čistača. Za zaštitu beba u kući, gornja rešetka je pričvršćena i ne može se slučajno ukloniti. Odvrnite i uklonite rešetku za lak pristup lopaticama ventilatora i zračnim kanalima. Očistite unutrašnjost vašeg pročišćivača kako biste spriječili sekundarnu kontaminaciju.

Razlika između Xiaomi visokoefikasnog filtera i konvencionalnog HEPA filtera

Kombinirajući dvije tehnologije filtera: elektrostatičko punjenje i mehaničku filtraciju, Xiaomi-jev visokoučinkoviti filter može ukloniti 99,97% čestica u zraku do minimalne veličine od 0,1 mikrometar i ukloniti prašinu, PM2,5, polen, perut kućnih ljubimaca, dim, čak i najmanju mikroplastiku . Za fine čestice veličine do 0,3 mikrona, Xiaomi ima visoko efikasnu stopu filtracije od 99,97%, a za čestice male veličine od 0,1 mikrona, brzina filtracije može doseći 99,99%.

Specifikacije

Tehničke karakteristike
WiFi IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz
Inteligentni moduli 6 režima prečišćavanja za opcioni rad (automatski/omiljeni/noćni/niski/srednji/visoki); Al glasovna kontrola; Preciznije praćenje vazduha
Tip OLED
Efikasnost prečišćavanja Filter H13 – 99,97% filtracije 0,3 mm čestica; Negativna jonizacija vazduha; Senzor sa dvostrukim efektom PM2.5/PM10; Monitornig velikih čestica (polen);
CADR – Clean Air Delivery Rate (formaldehid) 185 m3/h
CADR – Clean Air Delivery Rate (čestice) 500 m³/h
Životni vek filtera 6 do 12 meseci
Nivo buke 34 – 65dB
Frekvencija 50/60 Hz
Napon 100-240 V
Snaga 50 W
Opšte
Odgovarajući filteri Mi Air Purifier 4 Pro Filter
Boja Bela
Dimenzije 680 × 275 × 275 mm
Aplikacija Mi Home
Model BHR5056EU
Originalni naziv Xiaomi Smart Air Purifier 4 pro EU

Dostupni smo za vas​

Naš tim vam uvijek stoji na raspolaganju