Xiaomi Ručni usisavač, H7, 480W, baterija 3610 mAh – Roborock H7

799,90 KM

*PDV je uračunat u cijenu

Ili naruči putem:
GARANCIJA

12 mjeseci

BREND

Xiaomi

MODEL

Roborock H7

Opis proizvoda

Dugotrajno čišćenje. Jednostavnije nego ikada prije. Pogonjen velikom LiPO baterijom, H7 ima dovoljno snaga da čisti i čisti. Do 90 minuta bez punjenja baterije.

Vratite se čiščenju brže. Brzo punjenje znači da možete ići od potpuno prazne baterije do pune u samo 2.5 sata.

Motor snage 480W kreira 160AW masivne konstantne snage usisavanja. Jednostavno podižući prašinu sa poda i dosežući duboko u tapete, krevete, i presvlake za bolje čišćenje.

Držite onečišćenje i alergene, od grinja do peludi i još mnogo toga, uz 5-slojnu filtraciju zraka uključujući HEPA filter. Uhvatite do 99,99% čestica, do veličine od samo 0,3 mikrona.

S laganom baterijom u svom srcu, tijelo usisavača teško je samo 1,46kg. Lako ga je podići, manevrirati i posegnuti u teško dostupna područja.

Brzo pričvrstite dodatke na većinu magnetskih površina ili ih pričvrstite na priključnu stanicu za jednostavnu i učinkovitu pohranu uz MagBase™.

Cijela fleksibilnost i mobilnost bežičnog usisavača, cijela čistoća i manjak alergije vrećice. Dobije najbolje iz oba svijeta sa opcionalnom Roborock vrećicom za prašinu.

Čistite duboko, bilo da je riječ o tapetu ili tvrdim podovima. I to bez gubljenja vremena na promjenu četki.

Auto Carpet Boost funkcija povećava snaga usisavanja na tepisima. Pedeset wata snage pokreće izdržljive planetarne zupčanike visokog zakretnog momenta za okretanje antistatičkih čekinja od karbonskih vlakana brzinom od pribiližno 4000 okretaja u minuti za veću snagu čišćenja.

Maknite igru pogađanja u kojem se modu usisavanja nalazite i koliko baterije imate sa oštrim OLED zaslonom, i koristite funkcije za zaključavanje za lakše čišćenje ili spriječavanje slučajnog korištenja djece.

Dostupni smo za vas​

Naš tim vam uvijek stoji na raspolaganju