Apple Slušalica bežične sa kutijicom za punjenje, Bluetooth – AirPods Pro 2021

549,90 KM

*PDV je uračunat u cijenu

Ili naruči putem:
GARANCIJA

12 mjeseci

BREND

Apple

MODEL

AirPods Pro 2021

Opis proizvoda

AirPods Pro dizajnirani su da isporuče aktivno poništavanje buke za impresivan zvuk, Transparency mod kako biste mogli čuti svoju okolinu i prilagodljivo prilagođavanje za cjelodnevnu udobnost. Baš kao i AirPods, AirPods Pro se magično povezuju s vašim Apple uređajima. I spremni su za upotrebu odmah iz kutije.

Nevjerovatno lagane slušalice koje poništavaju buku, AirPods Pro blokiraju vaše okruženje kako biste se mogli fokusirati na ono što slušate. AirPods Pro koriste dva mikrofona, mikrofon okrenut prema van i mikrofon okrenut prema unutra, kako bi stvorili superiorno poništavanje buke. Kontinuiranim prilagođavanjem geometriji vašeg uha i pristajanju vrhova za uši.

Prebacite se na Transparency mod i AirPods Pro puštaju vanjski zvuk, omogućavajući vam da čujete i povežete se sa svojom okolinom. Mikrofoni okrenuti prema van i prema unutra omogućavaju AirPods Pro da poništi efekat zvučne izolacije silikonskih vrhova tako da stvari zvuče i izgledaju prirodno, kao kada razgovarate s ljudima oko sebe. A Conversation Boost olakšava slušanje ljudi tokom razgovora licem u lice u bučnim okruženjima fokusirajući vaše AirPods Pro na osobu koja govori direktno ispred vas.

AirPods Pro nude prilagodljivije pristajanje s tri veličine fleksibilnih silikonskih vrhova koje možete izabrati. Sa unutrašnjim konusom, prilagođavaju se obliku vašeg uha, osiguravajući vaše AirPods Pro na mjestu i stvarajući izuzetan pečat za vrhunsko poništavanje buke.

AirPods Pro s MagSafe kutijca za punjenje pružaju više od 24 sata trajanja baterije. Kada dođe vrijeme za punjenje, samo odložite kutijicu na svoj MagSafe punjač ili podlogu za bežično punjenje i pustite da se puni. A kada ste daleko od bežičnog punjača, možete koristiti Lightning priključak za punjenje.

Prilagođeni zvučnik daje moćan bas. Superefikasno pojačalo visokog dinamičkog opsega proizvodi čist, nevjerovatno čist zvuk, a istovremeno produžava vijek trajanja baterije. Prostorni zvuk sa dinamičkim praćenjem glave postavlja zvuk svuda oko vas. A Adaptive EQ automatski podešava muziku tako da odgovara obliku vašeg uha za bogato, dosledno iskustvo slušanja.

Slušalice bežične sa kutijicom za punjenje, Bluetooth, do 4.5 sati slušanja glazbe s jednim punjenjem slušalica, do 3.5 sata razgovora sa jednim punjenjem, do 18 sati razgovora sa dodatnim punjenjem, do 24 sata trajanja baterije uz nekoliko dodatnih punjenja u kućištu

Dostupni smo za vas​

Naš tim vam uvijek stoji na raspolaganju