Apple Slušalica bežične sa kutijicom za punjenje, Bluetooth – AirPods Pro

569,00 KM

*PDV je uračunat u cijenu

Ili naruči putem:
GARANCIJA

12 mjeseci

BREND

Apple

MODEL

AirPods Pro

Opis proizvoda

AirPods Pro su slušalice dizajnirane sa Active Noise Cancellation sistemom kako bi ponudile zvuk koji će vas u potpunosti zaokupiti. AirPods Pro se poput čarobnjaka spajaju na vaš iPhone ili Apple Watch i spremne su da ih koriste direktno iz kućišta.

Za prvu postavku treba vam samo dodir, od tog trenutka vaši se AirPods automatski uključuju i uvijek ostaju povezani. Korištenje je jednako jednostavno, jer slušalice razumiju kada ih nosite i pauziraju kada ih skinete.

Kvalitet zvuka je vrhunski uz Adaptive EQ, a slušalice su i otporne na znoj i prskanje po IPX4 standardu (nisu namijenjene za uranjanje pod vodu).

Sada traju duže u razgovoru, omogućavaju vam da aktivirate Siri glasom i imate novu torbicu za punjenje.

AirPods Pro se mogu bežično puniti i dizajnirani su da vam donesu apsolutno zadovoljstvo nošenja. Njihovi mekani silikonski vrhovi dolaze u različitim veličinama i osiguravaju savršeno pristajanje.

Slušalice bežične sa kutijicom za punjenje, Bluetooth, do 5 sati slušanja glazbe s jednim punjenjem slušalica, do 3 sata razgovora sa jednim punjenjem, do 24 sata trajanja baterije uz nekoliko dodatnih punjenja u kućištu, do 18 sati razgovora, 15 minuta punjenja u kućištu omogućuje slušanje glazbe 3 sata / 2 sata razgovora

Dostupni smo za vas​

Naš tim vam uvijek stoji na raspolaganju