Apple Slušalice bežične sa kutijicom za punjenje, Bluetooth – Airpods 3

459,00 KM

*PDV je uračunat u cijenu

Ili naruči putem:
GARANCIJA

12 mjeseci

BREND

Apple

MODEL

Airpods 3

Opis proizvoda

Novi AirPods s kućištem za punjenje koje podržava Magsafe tehnologiju donose potpuno novo iskustvo korištenja bežičnih slušalica. Samo ih izvadi iz kućišta i spremni su za korištenje s tvojim iPhoneom, Apple Watchom, iPadom ili Macom.

Surround zvuk stvara trodimenzionalni doživljaj slušanja glazbe, gledanja serija i filmova – osjećat ćeš se kao da si u vlastitoj koncertnoj dvorani ili kinu.

Svaki pojedinac sluša glazbu na svoj način i tako je doživljava. Značajka Adaptive EQ automatski prilagođava glazbu obliku tvog uha. Mikrofoni okrenuti prema unutra otkrivaju ono što čuješ, a zatim prilagođavaju bas i srednje tonove kako bi istaknuli bogate detalje glazbe u svakoj melodiji koja je u tom trenutku prilagođena tebi.

I AirPods i MagSafe kućište za punjenje imaju IPX4 otpornost na znoj i vodu, tako da možeš uživati u omiljenoj glazbi na kiši ili uz naporne vježbe.

Napuni MagSafe kućište za punjenje na MagSafe punjaču bežično i bez napora.

Slušalice bežične sa kutijicom za punjenje, Bluetooth, do 6 sati slušanja glazbe s jednim punjenjem slušalica, do 4 sata razgovora sa jednim punjenjem, do 30 sati trajanja baterije uz nekoliko dodatnih punjenja u kućištu, do 20 sati razgovora, 5 minuta punjenja u kućištu omogućuje ti slušanje glazbe sat vremena

Kompatibilne sa: IPhone, iPad i iPod touch modeli sa iOS 12.2 ili više, Apple Watch modeli sa watchOS 12 ili više, Mac modeli sa MacOS 10.14.4 ili više

Dostupni smo za vas​

Naš tim vam uvijek stoji na raspolaganju