DC Bežične slušalice, Batman, Bluetooth, microSD, FM radio – BATMAN Bluetooth Headset

89,90 KM

*PDV je uračunat u cijenu

Ili naruči putem:
GARANCIJA

12 mjeseci

BREND

DC

MODEL

BATMAN Bluetooth Headset

Opis proizvoda

BATMAN Bluetooth punjive bežične slušalice. Elegantne slušalice sa LED diodama koje su instalirane sa obe strane slušalica i treptaće u skladu sa frekvencijom muzike.
Slušalice imaju mekane jastučiće za uši za dugo nošenje, podesivu traku za glavu, sklopive slušalice za prenosivost i kristalno čist bas zvuk.
Podržava Bluetooth 5.0 tehnologiju sa snažnim zvučnikom od 40 mm, pružajući vam kvalitetan i prirodan zvuk sa jakim basom.
Komunikacija bez upotrebe ruku sa ugrađenim mikrofonom.

BATMAN Bluetooth slušalice imaju ugrađeni Micro-SD slot za reprodukciju i čuvanje pesama i ugrađeni FM radio koji vam omogućava da slušate svoj omiljeni radio kanal u bilo kom trenutku.
Ugrađene kontrolne funkcije na slušalicama za uključivanje/isključivanje, reprodukciju, pauzu, pojačavanje i smanjivanje jačine zvuka.
Vrijeme rada do 10 sati, vrijeme razgovora, i do 200 sati vrijeme pripravnosti.
Domet od 10 metara.

Živopisan element dizajna sigurno može unijeti sreću i strast u vaš svakodnevni život. Pogodan je za studente, djecu ili tinejdžere. Najbolji poklon za vaše porodice i nekoga koga volite.

Batman bežične slušalice, Bluetooth 5.0, domet 10 metara, vrijeme rada do 10 h., standby do 200 h., ugrađena baterija 400 mAh, vrijeme punjenja 3h., osjetljivost 110+_3db, impedanca 32Ω, frekvencija 20 – 20.000 Hz, zvučnik 40 mm

Dostupni smo za vas​

Naš tim vam uvijek stoji na raspolaganju