Maclean Platno za projektor, 265 x 149 cm – MC-922

599,90 KM

*PDV je uračunat u cijenu

Ili naruči putem:
GARANCIJA

12 mjeseci

BREND

Maclean

MODEL

MC-922

Opis proizvoda

Platno za projektor MC-922 ima vrlo veliku projekcijsku površinu od 265 x 149 cm. Zaokružen je dodatnim crnim aluminijskim okvirom od 98 mm koji služi kao rub slike.

Mat bijela i neprozirna površina zaslona ima veličinu zaslona od 120” i idealna je za projekcije s omjerom 16:9. Kut gledanja od 150° i faktor pojačanja od 1,1 omogućuju najbolje uvjete projekcije.

Sada možete doživjeti filmove, TV serije, prijenose igara i videoigre u svom osobnom kućnom kinu kao i projekcije slika, fotografija ili videa iz svoje obiteljske arhive u jedinstveno velikom kino formatu.

Također prikladan za komercijalne i profesionalne primjene kao što su prezentacije, predavanja, dijaprojekcije u uredima i konferencijskim sobama ili javno gledanje u klubovima, barovima i pubovima.

Mat bijela projekcijska površina sastoji se od bijelog i crnog sloja PCV-a. Materijal platna stoga je vrlo jednostavan za održavanje, otporan je na vatru, otporan je na plijesan i antistatički – zahtjevi koje moraju ispunjavati čak i visokokvalitetne projekcijske površine poput kino platna.

Crni okvir izrađen je od aluminija i okružuje cijelu projekcijsku površinu te služi kao čvrsta i izdržljiva baza za platno.

Dijagonala ekrana 120”, omjer slike 16:9, površina projekcije 265 x 149 cm, rub slike: 98 mm, kut gledanja 150°, faktor pojačanja 1,1

Materijal – zaslon bijeli i crni PVC, aluminijski okvir

Nisko održavanje, otporan na vatru, otporan na plijesan, antistatički

Dimenzije cca. 275 x 160 cm , težina 20 kg

Dostupni smo za vas​

Naš tim vam uvijek stoji na raspolaganju