Autosjedalica Seat2Fit I-Size Air, Black Air

733,95 KM

*PDV je uračunat u cijenu

Ili naruči putem:
Uzrast

0 – 12 mjeseci

Spol

Univerzalno

Opis proizvoda

  • Autosjedalica Seat2Fit I-Size Air Autosjedalica Seat2Fit Air ima najnovije odobrenje ECE R 129/03; za djecu od 45 do 105 cm visine; to je od 0 do oko 4 godine sigurnosti i udobnosti.
  • Ugradnja stolice iznimno je jednostavna i sigurna u svakoj fazi: montaža proizvoda okrenuta prema naprijed i prema nazad vrši se pomoću Isofix -a i stabilizirajuće noge – opremljene vizualnim sustavom za obavještavanje o ispravnoj ugradnji sjedala (crvene / zelene oznake na isofix priključci i baza nogu).
  • Proizvod dolazi s posebnim prekrivačima – Isofix vodilicama za montažu – kako bi se olakšao pristup isofix montažnim mjestima u automobilu radi lakše i brže ugradnje autosjedalice.
  • Sustav nagiba naslona i položaji sjedala: prijevoz djece okrenut prema natrag: 1 položaj s idealnim kutom nagiba za udobnost i sigurnost djeteta i podešavanje nagiba naslona naslona u 4 položaja pri prijevozu djeteta u položaju okrenutom prema naprijed.
  • Okretni sustav od 360 ° omogućuje vam jednostavno prebacivanje iz položaja prema natrag u položaj prema naprijed. Mogućnost okretanja sjedala za 90 ° i usmjeravanja prema otvorenim vratima automobila i roditelja, što omogućuje jednostavno umetanje ili vađenje djeteta sa sjedala.
  • Okretni mehanizam olakšava promjenu položaja sjedala: prema naprijed i prema natrag, bez skidanja sjedala iz automobila. Proizvod je opremljen integriranim sustavom bočne zaštite koji ne zahtijeva održavanje, osiguravajući i-Size sigurnost u slučaju bočnog sudara. Sustav je instaliran s obje strane sjedala.

Dostupni smo za vas​

Naš tim vam uvijek stoji na raspolaganju