Mamibot Automatski robot za čišćenje prozora – W120-T

399,90 KM

*PDV je uračunat u cijenu

Ili naruči putem:
GARANCIJA

12 mjeseci

BREND

Mamibot

MODEL

W120-T

Opis proizvoda

Mamibot iGLASSBOT W120-T nudi vam novi način čišćenja prozora.

Očistite prozore na praktičan i siguran način. Mamibot W120-T će to učiniti umjesto vas i dobit ćete više vremena za odmor. Jedno čišćenje prozora 2 x 1 met. traje samo 5 minuta.

Upravljajte svojim robotom na 3 jednostavna načina, putem aplikacije, daljinskog upravljača ili tipke na uređaju. Lagan i tanak Mamibot W120-T robot za čišćenje prozora izgleda masivno, ali teži samo 1,35 kg. Njegova visina je samo 10 cm.

Robot Mamibot W120-T je profesionalno dizajniran i prilagođen za sigurno čišćenje prozora na bilo kojoj visini. Sve što trebate učiniti je pričvrstiti robota sigurnosnim užetom duljine 4,5 met.

U slučaju iznenadnog nestanka struje, ugrađena UPS baterija pomaže Mamibotu W120-T da čisti prozore 20 minuta i šalje poruke koje obavještavaju korisnika.

Zahvaljujući visokoj snazi usisavanja od 2800 Pa, robot za čišćenje prozora Mamibot W120-T može dugo ostati sigurno na staklu. Maksimalno okomito opterećenje je 7 kg.

Vrhunski žiroskop omogućuje robotu za čišćenje prozora Mamibot W120-T planiranje putanje čišćenja i pamćenje točne lokacije, tako da se nakon čišćenja vraća na početnu točku.

Mamibot W120-T ima Z i N načine dubinskog čišćenja. Ovi pametni načini čišćenja čine čišćenje prozora učinkovitijim.

U slučaju jake prljavštine ili prašine na površini, preporuča se korištenje žutih krpa i prethodno suho čišćenje kako bi se uklonile čestice koje bi mogle izgrebati površinu. Za pravilno čišćenje preporuča se koristiti sivu krpu koju ste prethodno poprskali vodom ili sredstvom za čišćenje stakla.

Robot za čišćenje prozora Mamibot W120-T opremljen je posebno dizajniranom krpom za čišćenje stakla koja ne oštećuje površinu i ne ostavlja tragove.

Robot za pranje prozora Mamibot W120-T ima motor od 22.000 okretaja u minuti, velikom snagom i tihim radom.

Robot za čišćenje prozora Mamibot W120-T pokriva maksimalno 99% staklene površine. Četvrtasti oblik omogućuje robotu da dosegne kutove i očisti veće područje.

Robot Mamibot W120-T koristite za čišćenje unutarnjih / vanjskih prozora kuća, stambenih zgrada, trgovina, raznih površina u kupaonici ili drugih ravnih površina kao što su mramorni zidovi ili keramički zidovi.

Kapacitet Li-Ion baterije 600 mAh, 24V, vrijeme rada 20 min., vrijeme punjenja do 2 h.

Motor 20000 rpm/min., usisna snaga 2800 Pa, brzina čišćenja 2.5 min/m²

Uže za zaštitu od pada dužine 4.5 met.

Dimenzije 250 x 250 x 100 mm

Dostupni smo za vas​

Naš tim vam uvijek stoji na raspolaganju