Xiaomi Smart Pet Fountain

? Isporuka proizvoda u roku 24-72 sata (radnim danima)

169,00 KM

*PDV je uračunat u cijenu

Ili naruči putem:

Opis proizvoda

Dovoljno vode za bolje zdravlje kućnih ljubimaca

Xiaomi Smart Pet fontana za kućne ljubimce simulira planinski potok, koristeći kružni vodeni krug kako bi ponudila tekuću vodu sa kiseonikom koja odgovara prirodi kućnih ljubimaca i povećava njihovo interesovanje za vodu za piće.

Četvorostruko duboko filtriranje

Sa četvorostepenim efikasnim dubokim filtriranjem, fine čestice, dlake i zaostali hlor, uključujući jone Ca i Mg koji izazivaju kamen u bubregu, efikasno se presreću i filtriraju, obezbjeđujući zdravu i ukusnu vodu koju ljubimci vole da piju.

Tiši protok vode za bolji san

Visina fontane je više puta testirana kako bi se izbjegao zvuk prskanja dok privlači kućnog ljubimca. Preusmjeravanje vode je dizajnirano za spor i tih protok, dok nadzemna pumpa može smanjiti rezonanciju. Radna buka se kontroliše unutar 30Db*. Trostepeno utišavanje donosi mirno okruženje.

Potpuno novo rješenje za pametno odgajanje kućnih ljubimaca – Daljinski upravljač Mi Home aplikacije za pametnu interakciju

Automatsko isključivanje za lako dodavanje vode

Podignite ručicu da biste automatski isključili fontanu za dodavanje ili zamjenu vode. Fontana nastavlja sa radom kada se poklopac ponovo postavi.

Pojednostavljen dizajn, odvojena strujna i vodena kola – Jednostavno čišćenje bez brige

Električno kolo je skriveno i odvojeno od vodenog kola, dok se rezervoar može očistiti lako i bez napora. Pogledajte savjete za čišćenje na dnu za određene korake čišćenja.

Zagarantovan kvalitet sa svakim gutljajem

Fontana je testirana od strane autoritativne agencije za ispitivanje, dok rezervoar za vodu i poklopac su u skladu sa zahtevima za materijale u kontaktu sa hranom*, obezbjeđujući čistu, kvalitetnu i bezbjednu vodu za kućne ljubimce.

Putujte bez brige dok su potrebe vašeg ljubimca za vodom zadovoljene

Zapremina od 2L zadovoljava potrebe odrasle mačke za vodom u trajanju od 4-7 dana*, dozirajući sigurnu i čistu vodu za vašeg ljubimca, tako da možete mirno putovati na kratkim putovanjima. Poklopac takođe može da skladišti vodu, ispuštajući malu količinu vode za piće u slučaju nestanka struje.

Pažljivi bezbjednosni detalji zadovoljavaju različite potrebe

Pametno isključivanje radi spriječavanja praznog hoda, najlonski pleteni kabl za napajanje, podloga protiv klizanja i indikator režima koji se može isključiti preko aplikacije Mi Home/Xiaomi Home.

Savjeti za čišćenje

Preporučuje se čišćenje komponenti fontane najmanje jednom nedeljno.

Pogodno za: mačke i male do srednje pse*

 

Specifikacije

Glavne karakteristike
Ulazni napon 5.9V⎓1.0A
Temperaturni opseg 4 – 40°C
Snaga 5.9W
Dodatne informacije Radna vlažnost 10%–90% RH
Opšte
Dužina kabla 1.5 m
Kapacitet 2l
Težina 3kg
Dimenzije 191 x 191 x 177mm
Model XWWF01MG
Originalni naziv Xiaomi Smart Pet Water Fountain

Dostupni smo za vas​

Naš tim vam uvijek stoji na raspolaganju