Tracer Lampa,stolna, E27 grlo, max. 40 W – CLIP CLAMP DESK LAMP ARTISTA

33,90 KM

*PDV je uračunat u cijenu

Ili naruči putem:
GARANCIJA

12 mjeseci

BREND

Tracer

MODEL

CLIP CLAMP DESK LAMP ARTISTA

Opis proizvoda

Rad za stolom često predstavlja veliki teret za oči, pa se vrijedi pobrinuti za pravilno osvjetljenje koje neće treperiti i zamarati nam vid. Dobra stolna lampa olakšava učenje, olakšava oči i čak pomaže u koncentraciji.
Stolna svjetiljka Tracer Artista robustan je uređaj koji se lako i sigurno može pričvrstiti na stol ili druge vodoravne površine. Zahvaljujući stabilnom nosaču, možete biti sigurni da ga nećete slučajno srušiti dok radite na malom prostoru. Svjetiljka je opremljena fleksibilnom rukom s tri zgloba, koja vam omogućuje podešavanje ugla pada svjetlosti. To će vam omogućiti da tačno osvijetlite elemente na kojima trenutno radite. Podešavanjem ugla nagiba svjetiljke možete ga postaviti i na način da vas izravna svjetlost ne zaslijepi.
Svjetiljka Tracer izrađena je od kombinacije metala i ABS -a, što je čini iznimno otpornom na oštećenja. Uređaj je opremljen dugim kabelom (165 cm) pa nećete morati organizirati svoj radni prostor u blizini utičnice. Prekidač koji se nalazi na kabelu vrlo je praktično rješenje – omogućuje brzo i praktično upravljanje svjetiljkom. Duga, metalna ruka omogućit će vam osvjetljavanje većine vaše radne površine.
Abažur je opremljen navojem E27, što ga čini vrlo svestranim uređajem, prilagođenim većini žarulja dostupnih na tržištu. Možete koristiti žarulju bilo kojeg energetskog razreda, od E do A ++, čime Artista postaje uređaj koji štedi energiju i ekološki je prihvatljiv. Prilikom odabira rasvjete za svjetiljku, uzmite u obzir ostale parametre – najbolja koncentracija i učinkovitost postići će se s temperaturom boje sličnom dnevnoj svjetlosti i indeksom prikazivanja boje (Ra) iznad 80.

Materijal izrade metal + ABS, duljina kabla 1.65 met., CRI (indeks reprodukcije boje): Ra> 80, napajanja 230 V AC 50/60 Hz, nazivna snaga 40W, klasa izolacije 2., vrsta izvora svjetlosti žarulje E27 MAX 40 W, zaštita od prodiranja prašine IP20, podesivi ugao nagiba, nosač za stol,
dimenzije 150 x 150 x 740 mm

Dostupni smo za vas​

Naš tim vam uvijek stoji na raspolaganju