Xiaomi Mi Home Security Camera 360° 2K

? Isporuka proizvoda u roku 24-72 sata (radnim danima)

120,00 KM

*PDV je uračunat u cijenu

Nema na zalihi

Ili naruči putem:

Opis proizvoda

Mi 360° Kućna nadzorna kamera 2K koristi izuzetno jasnu HD tehnologiju za snimanje detaljnijih slika. Uživajte u poboljšanom vizuelnom iskustvu sa potpuno nadograđenom 2K izuzetno jasnom HD tehnologijom.

Veliki otvor blende F1.4 za jasnu sliku čak i pod uslovima slabog osvetljenja

Objektiv velikog otvora F1.4 omogućava da znatno više svjetlosti uđe, snimajući detaljne slike čak i u uslovima slabog osvjetljenja.

6P objektiv za kvalitetniji prikaz

Potpuno nadograđena sočiva efikasno smanjuju prelamanje svjetlosti za jasnije i detaljnije slike.

Infracrveno svjetlo od 940 nm bez vidljivog crvenog odsjaja ostavlja vas i vašu porodicu da nesmetano spavate. Mi 360° Kućna nadzorna kamera 2K ima senzor slike visoke osjetljivosti i prikazuje video u boji čak i pod uslovima slabog osvetljenja.

AI otkrivanje ljudi efikasno filtrira lažne alarme – Kombinacijom aplikacija za učenje, kao i algoritmom i optimizacijom mreže, AI efikasno filtrira lažne alarme za poboljšanu tačnost.

Panoramski pogled od 360° sa nagibom i zumom za svestrano nadgledanje bez mrtvih tačaka

Dvostruka glava motora omogućava kameri da se okreće i snima puni horizontalni ugao gledanja od 360° i vertikalni od 108 °.

 

Podržava standardnu i obrnutu montažu, sa rotacijom ekrana za 180 °

Uključuje dodatke za navoj za jednostavnu ugradnju. Za obrnuto montiranje, zaokrenite ekran u podešavanjima kamere da biste normalno prikazali sliku.

H.265 video zapisi zahtjevaju samo 50% prostora za skladištenje koji je potreban za tradicionalne H.264 video zapise sa istim pikselom i brzinom prenosa podataka, što vam omogućava da uštedite polovinu prostora za skladištenje. Kompatibilna sa: Android 4.4, iOS 9.0 ili noviji.

Podržava tri načina skladištenja, Micro SD karticu (do 32GB), NAS uređaje i Cloud, tako da možete da pravite rezervne kopije podataka u miru.

Podržava daljinsko gledanje na više uređaja, uključujući pametne telefone, tablete. Reprodukcija brzine 1×/4×/16× putem aplikacije Mi Home za istoriju video zapisa sačuvanu na Micro SD kartici. Uštedite vrijeme i trud uz brzo i lako pregledanje.

 

 

Specifikacije

Glavne karakteristike
Rezolucija 2304×1296
Noćno snimanje Yes
Detektovanje pokreta Yes
Mikrofon Yes
Napon 5V/2A
Ugao kadra 110°
Horizontalni ugao 360°
WiFi Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2.4GHz; Bluetooth 4.2
SD card Yes
Opšte
Boja Bijela
Dimenzije 115 × 78 × 78 mm
Težina 310 g
Radna temperatura -10℃~ 50℃
Originalni naziv Mi 360° Home Security Camera 2K
Aplikacija Mi Home

Dostupni smo za vas​

Naš tim vam uvijek stoji na raspolaganju