TESLA French door NO FROST frižider – inverter; 511 l; BLACK GLASS

Isporuka proizvoda 2-5 radnih dana

2.199,00 KM

*PDV je uračunat u cijenu

Ili naruči putem:
Neto zapremina (l)

341 + 170

Tehnologija hlađenja

Total NO Frost

Energetska klasa

E

Kapacitet zamrzavanja (kg/24h)

12

Broj fioka u zamrzivaču

4

Dimenzije (mm)

833 x 648 x 1898 (WxDxH)

GARANCIJA

5 Godina

Opis proizvoda

Ulazak u vlastito carstvo ukusa kad god otvorite Tesla side-by-side frižider. Zahvaljujući praktičnim rješenjima za odlaganje, nećete se izgubiti unutra!

METAL COOLING
Metal Cooling tehnologija akumulira i održava željenu temperaturu unutar frižidera. Metalna ploča na zadnjoj strani frižidera pomaže u održavanju stabilne temperature. Zasebnim podešavanjem temperature odeljka za svježu hranu, uređaj obezbjeđuje visoku energetsku efikasnost, sa bržim hlađenjem i višim nivoima vlažnosti, omogućavajući da se prirodna vlaga u hrani duže zadrži.

RADAR SENSOR
Radarski senzor je rješenje čija je funkcija da automatski registrira svaku promjenu temperature unutar hladnjaka. Uređaj detektuje interne temperaturne razlike uzrokovane toplinom hrane, na primjer, i prenosi informacije do pretvarača, koji zatim povećava rad i uravnotežuje temperaturu. Na taj način radarski senzor prilagođava unutrašnju temperaturu, čineći je konstantnom i sprječavajući fluktuacije.

TOTALNO NO FROST
Total No Frost je funkcija zasnovana na cirkulaciji hladnog vazduha koja smanjuje vlažnost i sprečava nakupljanje inja na hrani u frižideru i leda na zidovima zamrzivača. Odjeljak frižidera i zamrzivača imaju odvojen protok vazduha tako da se mirisi ne mogu miješati između pregrada. Za razliku od konvencionalnih sistema, Total No Frost hladi obje odvojene jedinice brže.

KONTROLA VLAŽNOSTI
Ladica sa zasebnim klizačem za kontrolu vlažnosti, koji omogućava korisniku da podesi cirkulaciju vazduha i nivo vlažnosti za dužu svježinu hrane, funkcioniše tako što kontroliše protok vazduha do sadržaja. Svrha ove ladice je da stvori okruženje pogodno za skladištenje i produženje roka trajanja voća i povrća i druge delikatne hrane.

MULTI-VAZDUŠNO HLAĐENJE
Multi Cooling je funkcija koja osigurava ravnomjerno hlađenje svih namirnica u svakom kutku uređaja kroz cirkulaciju zraka. Hrana duže zadržava svoj ukus, boju, teksturu i nutritivnu vrijednost. Strateški postavljeni otvori i senzori stalno prate uslove u frižideru i okružuju vašu hranu hladnim vazduhom.

INVERTER COMPRESSOR
Inverter kompresor je dio hladnjaka koji radi promjenjivom brzinom koju prilagođava ovisno o vanjskoj temperaturi i unutrašnjem opterećenju hladnjaka. Radeći na ovaj način, inverter kompresor omogućava da uređaj radi izuzetno tiho, osiguravajući neprekidno hlađenje uz smanjenje temperaturnih fluktuacija i potrošnje energije, a istovremeno značajno produžava životni vijek u odnosu na konvencionalni motor.

Dostupni smo za vas​

Naš tim vam uvijek stoji na raspolaganju