TESLA Multi-Door NO FROST Frižider; METAL Cooling; Displej na dodir; 466 L

Isporuka proizvoda 2-5 radnih dana

1.470,00 KM

*PDV je uračunat u cijenu

Ili naruči putem:
Neto zapremina (l)

291 + 175

Tehnologija hlađenja

Total NO Frost

Energetski razred

F

Kapacitet zamrzavanja (kg/24h)

13

Broj fioka u zamrzivaču

4

Dimenzije (mm)

735×795×1800 (WxDxH)

GARANCIJA

5 Godina

Opis proizvoda

Carstvo namirnica u kojem ćete uživati kad god zavirite u svoj side-by-side frižider, i u kojem se, zahvaljujući praktičnom rasporedu, nećete izgubiti.

METAL COOLING

Metal Cooling tehnologija akumulira i održava željenu temperaturu unutar frižidera. Oplata od metalne ploče, duž zadnje strane, pomaže u održavanju konstantne temperature u frižideru. Nezavisnim kontrolisanjem temperature odjeljka za svježu hranu, jedinica održava visoku energetsku efikasnost, uz brže hlađenje i viši nivo vlažnosti, tako da se prirodna vlaga u hrani duže čuva.

DUAL INVERTER TEHNOLOGIJA

Zahvaljujući Dual inverter tehnologiji, vaš uređaj će održavati preciznu i stabilnu temperaturu tokom rada: inovacija koja će vam pomoći da smanjite kako potrošnju energije, tako i nivo buke.

TOTAL NO FROST

Total No Frost je funkcija koja se zasniva na cirkulaciji hladnog vazduha, smanjuje nivo vlažnosti i sprječava nakupljanje mraza na hrani u frižideru i leda na zidovima zamrzivača. Odjeljci za hlađenje i zamrzavanje imaju odvojen protok vazduha, pa je mješanje mirisa između odjeljaka spriječeno. Za razliku od konvencionalnih sistema, Total No Frost hladi brže obje odvojene jedinice.

Dostupni smo za vas​

Naš tim vam uvijek stoji na raspolaganju