TESLA SBS frižider RB5210FHX

Isporuka proizvoda 2-5 radnih dana

1.699,00 KM

*PDV je uračunat u cijenu

Ili naruči putem:
Neto zapremina (l)

344 + 185

Tehnologija hlađenja

Total NO Frost

Energetski razred

F

Kapacitet zamrzavanja (kg/24h)

14

Broj fioka u zamrzivaču

1

Nivo buke

40

Boja

Inox

Dimenzije (mm)

900×660×1770 (W×D×H)

GARANCIJA

5 Godina

Opis proizvoda

TOTAL NO FROST

Total No Frost je funkcija koja se zasniva na cirkulaciji hladnog vazduha, smanjuje nivo vlažnosti i sprječava nakupljanje mraza na hrani u frižideru i leda na zidovima zamrzivača. Odjeljci za hlađenje i zamrzavanje imaju odvojen protok vazduha, pa je miješanje mirisa između odjeljaka spriječeno. Za razliku od konvencionalnih sistema, Total No Frost hladi brže obje odvojene jedinice.

INVERTER COMPRESSOR

Inverter Compressor je dio frižidera koji radi promjenljivom brzinom, koju podešava u zavisnosti od spoljne temperature i unutrašnjeg opterećenja frižidera. Ovakvim radom, Inverter Compressor omogućava da uređaj radi izuzetno tiho, obezbjeđujući neometano hlađenje uz smanjenje temperaturnih oscilacija i smanjenje potrošnje električne energije, dok je radni vijek znatno produžen u odnosu na konvencionalni motor.

ALARM NA VRATIMA

Ukoliko ostavite vrata frižidera otvorena duže nego što je preporučeno, oglasiće se zvučni signal, podsjećajući vas da ih zatvorite i spriječite topao vazduh da podigne unutrašnju temperaturu.

ENERGETSKA KLASA F

Prema novoj energetskoj klasifikaciji, ovaj frižider spada u F klasu. U poređenju sa drugim aparatima, ovaj frižider troši manje električne energije, tako da čuva životnu sredinu i štedi novac smanjenjem troškova za struju. Naši aparati dolaze sa odličnom termoizolacijom, unaprijeđenom zaštitom na vratima, vrhunskim komponentama rashladnog sistema i elektronskim regulacijama koje smanjuju korišćenje energije na minimum.

MULTI AIR FLOW SISTEM

Održavanje konstantne temperature u frižideru je važno, i zato Multi i DynaCool Air Flow sistemi distribuiraju vazduh ravnomjerno u svaki ugao frižidera, držeći je uvijek idealnom.

DISPENZER ZA VODU

Dispenzer za vodu na vratima frižidera je koristan dodatak, jer vam omogućuje lak pristup hladnoj vodi u bilo kom trenutku. Zaboravite na brojne flaše vode u frižideru, i uživajte u jednostavnoj alternativi!

Dostupni smo za vas​

Naš tim vam uvijek stoji na raspolaganju