TESLA French door TOTAL NO FROST frižider – inverter; DISPLAY; Zapremina 512 l; DARK INOX

Isporuka proizvoda u roku 2-5 radnih dana

2.299,00 KM

*PDV je uračunat u cijenu

Ili naruči putem:
Neto zapremina (l)

341 + 171

Tehnologija hlađenja

Total NO Frost

Energetski razred

E

Kapacitet zamrzavanja (kg/24h)

14

Broj fioka u zamrzivaču

2

Boja

Crna Inox

Dimenzije (mm)

833 x 648 x 1898 (Š×D×V)

GARANCIJA

5 Godina

Opis proizvoda

METAL COOLING

Metal Cooling tehnologija akumulira i održava željenu temperaturu unutar frižidera. Oplata od metalne ploče, duž zadnje strane, pomaže u održavanju konstantne temperature u frižideru. Nezavisnim kontrolisanjem temperature odeljka za svežu hranu, jedinica održava visoku energetsku efikasnost, uz brže hlađenje i viši nivo vlažnosti, tako da se prirodna vlaga u hrani duže čuva.

RADAR SENSOR

Radar Sensor je rešenje, čija je funkcija da automatski registruje bilo kakve promene temperature unutar frižidera. Uređaj uočava unutrašnje temperaturne razlike, uzrokovane, na primer, toplotom hrane i prenosi informaciju do invertera koji reaguje pojačanjem rada i ujednačavanjem temperature. Na ovaj način, Radar Sensor podešava unutrašnju temperaturu, čineći je konstantnom i sprečavajući bilo kakve fluktacije.

TOTAL NO FROST

Total No Frost je funkcija koja se zasniva na cirkulaciji hladnog vazduha, smanjuje nivo vlažnosti i sprečava nakupljanje mraza na hrani u frižideru i leda na zidovima zamrzivača. Odeljci za hlađenje i zamrzavanje imaju odvojen protok vazduha, pa je mešanje mirisa između odeljaka sprečeno. Za razliku od konvencionalnih sistema, Total No Frost hladi brže obe odvojene jedinice.

KONTROLA VLAGE

Fioka sa zasebnim Humidity Control slajderom, pomoću kojeg korisnik podešava cirkulaciju vazduha i nivo vlage za produženu svežinu hrane, funkcioniše tako što kontroliše protok vazduha do sadržaja koji je unutra. Svrha ove fioke je da stvori okruženje povoljno za skladištenje i produžetak roka trajanja vašeg voća i povrća i ostalih osetljivih namirnica.

MULTI-AIR COOLING

Multi-Air Cooling je funkcija koja cirkulacijom vazduha osigurava ravnomerno hlađenje svih namirnica u svakom uglu uređaja. Hrana duže zadržava ukus, boju i teksturu, kao i nutritivne vrednosti. Strateški postavljeni otvori za ventilaciju i senzori stalno prate uslove u frižideru i vašu hranu okružuju hladnim vazduhom.

INVERTER COMPRESSOR

Inverter Compressor je deo frižidera koji radi promenljivom brzinom, koju podešava u zavisnosti od spoljne temperature i unutrašnjeg opterećenja frižidera. Ovakvim radom, Inverter Compressor omogućava da uređaj radi izuzetno tiho, obezbeđujući neometano hlađenje uz smanjenje temperaturnih oscilacija i smanjenje potrošnje električne energije, dok je radni vek znatno produžen u odnosu na konvencionalni motor.

 

Dostupni smo za vas​

Naš tim vam uvijek stoji na raspolaganju