TESLA SBS frižider NO FROST – inverter, 460 l, INOX

Isporuka proizvoda u roku 2-5 radnih dana.

1.199,00 KM

*PDV je uračunat u cijenu

Ili naruči putem:
Neto zapremina (l)

271 + 189

Tehnologija hlađenja

Totalno NO Frost

Energetska klasa

F

Broj fioke zamrzivača

1

Boja

Inox

Dimenzije (mm)

835x635x1775 (ŠxDxV)

GARANCIJA

5 Godina

Opis proizvoda

TOTAL NO FROST
Total No Frost je funkcija zasnovana na cirkulaciji hladnog zraka koja smanjuje vlažnost i sprječava nakupljanje mraza na hrani u hladnjaku i leda na zidovima zamrzivača. Odjeljak frižidera i zamrzivača imaju odvojen protok vazduha tako da se mirisi ne mogu miješati između pregrada. Za razliku od konvencionalnih sistema, Total No Frost hladi obje odvojene jedinice brže.

INVERTER COMPRESSOR
Inverter kompresor je dio hladnjaka koji radi promjenjivom brzinom koju prilagođava ovisno o vanjskoj temperaturi i unutrašnjem opterećenju hladnjaka. Radeći na ovaj način, inverter kompresor omogućava da uređaj radi izuzetno tiho, osiguravajući neprekidno hlađenje uz smanjenje temperaturnih fluktuacija i potrošnje energije, a istovremeno značajno produžava životni vijek u odnosu na konvencionalni motor.

FUNKCIJA BRZOG ZAMRZAVANJA
Kvaliteta smrznute hrane presudno ovisi o brzini procesa zamrzavanja. Funkcija brzog zamrzavanja brzo zamrzava hranu na -24º. Temperatura smrzavanja pada na najniži nivo u periodu od 24 sata. Ako se funkcija ne deaktivira ručno, proces se automatski završava i zamrzivač se vraća na prvobitno podešenu temperaturu.

F ENERGETSKA KLASA
Prema novoj energetskoj klasifikaciji, ovaj frižider spada u klasu F. U poređenju sa drugim aparatima, ovaj frižider troši manje električne energije, tako da štiti životnu sredinu i štedi novac kroz niže troškove električne energije. Naši uređaji su opremljeni odličnom toplotnom izolacijom, poboljšanom zaštitom vrata, prvoklasnim komponentama sistema hlađenja i elektronskim kontrolama koje smanjuju potrošnju energije na minimum.

COUNTER-DEPTH
Zahvaljujući dodatnoj širini i visini, frižideri sa coounter depth imaju kapacitet uporediv sa standardnim frižiderima. Sada imate dovoljno prostora za svježe voće i povrće i sve ostalo.

MULTI-ZRAČNO HLAĐENJE
Multi Cooling je funkcija koja osigurava ravnomjerno hlađenje svih namirnica u svakom kutku uređaja kroz cirkulaciju zraka. Hrana duže zadržava svoj ukus, boju, teksturu i nutritivnu vrijednost. Strateški postavljeni otvori i senzori stalno prate uslove u frižideru i okružuju vašu hranu hladnim vazduhom.

Dostupni smo za vas​

Naš tim vam uvijek stoji na raspolaganju