TESLA klima TT68EX81-2432IAW

Isporuka proizvoda u roku 2-5 dana

1.799,00 KM

*PDV je uračunat u cijenu

Ili naruči putem:
Energetski razred

A++/A+

Kapacitet (Btu)

14000

Tip gasa

R32

Nivo buke

40dB

Nominalni kapacitet hlađenja

6,81

Nominalni kapacitet grijanja

6,87

GARANCIJA

3 Godine

Opis proizvoda

I FEEL
Za vašu maksimalnu udobnost, daljinski upravljač može da prati temperaturu na lokaciji na kojoj se nalazi i da pošalje signal klima uređaju – kako bi sobna temperatura uvijek bila optimizovana.

TURBO REŽIM
Kada je klima uređaj u Turbo režimu, on dostiže maksimum svog kapaciteta grijanja ili hlađenja, što sobu brže čini toplijom ili hladnijom.

ANTI-FUNGUS
Klima uređaj će aktivirati Anti-fungus funkciju nakon završetka režima hlađenja i odvlaživanja. Ona pomaže u sprječavanju širenja gljivica i bakterija, kako bi se održalo zdravo okruženje.

HORIZONTALNO PODEŠAVANJE
Iskoristite mogućnost podešavanja usmjerivača vazduha kako biste promijenili smjer protoka, ukoliko želite da vazduh iz klima uređaja dolazi sa strane.

WI-FI
Zahvaljujući Wi-Fi funkciji, Tesla klima uređaj možete kontrolisati i uz pomoć mobilnog telefona ili drugih pametnih uređaja: za dodatnu lakoću i fleksibilnost korištenja!

INTELIGENTNO ODMRZAVANJE
Ukoliko se kondenzator smrzne u režimu grijanja, tokom niskih spoljašnjih temperatura, klima uređaj će aktivirati režim inteligentnog odmrzavanja.

DODATNI JONIZATORSKI FILTER
Određeni nivo jonskog zasićenja čini da štetni mikroorganizmi u vazduhu padaju na zemlju, čime se smanjuju šanse da ih ljudi udahnu. Uređaji sa jonizatorom mogu biti izuzetno korisni za one koji pate od alergija.

Dostupni smo za vas​

Naš tim vam uvijek stoji na raspolaganju