Bosch Usisivač štapni, Accu, Serie 6 – BBS611PCK

599,00 KM

*PDV je uračunat u cijenu

Ili naruči putem:
GARANCIJA

12 mjeseci

BREND

Bosch

MODEL

BBS611PCK

Opis proizvoda

Usisavanje ne može biti jednostavnije. Unlimited Serija 6 kompaktnog dizajna i lagane težine čišćenje čini izuzetno udobnim. Ručni dio težak je samo 1,4 kg, zajedno s cijevi i mlaznicom samo 2,3 kg. Tako je čišćenje od poda do stropa još jednostavnije.

Želite očistiti cijeli dom a da usisavač ne ostane bez snage? Ako želite više fleksibilnosti u pogledu vremena rada, dodatna vam baterija dopušta dulje usisavanje.

Zaslužujete učinkovito čišćenje. Zato smo Unlimited opremili najnovijom tehnologijom motora bez četkica, što znači da je naš digitalni motor snažan, pouzdan i bez štetnih emisija. U kombinaciji s posebno razvijenom Bosch četkom za sve podove, jamči temeljito čišćenje svih podova.

Usisavanje od poda do stropa. Unlimited Serie 6 dolazi s korisnom dodatnom opremom kojom možete učinkovito očistiti sve vrste površina. Ne samo pločice, parkete ili tepihe, već i stolove, tapecirani namještaj i čak i unutrašnjost automobila.

Filtar s uloškom od membrane Pure Air i higijenski filtar za čist ispušni zrak. Higijensko pražnjenje odjeljka za prašinu bez pranja filtra.

Baterija 18V, kapacitet 2Ah, vrijeme rada 30 min., vrijeme punjenja 4h

Dimenzije 1221 x 266 x 204 mm, težina 2.3 kg

Dostupni smo za vas​

Naš tim vam uvijek stoji na raspolaganju