Karcher Usisavač za mokro/suho usisavanje, 1000W, spremnik 20lit – WD 4 V-20/5/22

319,00 KM

*PDV je uračunat u cijenu

Ili naruči putem:
GARANCIJA

24 mjeseci

BREND

Karcher

MODEL

WD 4 V-20/5/22

Opis proizvoda

Snažno usisavanje i energetski učinkovite performanse uz potrošnju energije od samo 1000 W. Budući da su podna mlaznica, usisno crijevo i uređaj savršeno usklađeni, možete postići savršene rezultate čišćenja i ukloniti mokru, suhu, finu ili grubu prljavštinu bez ikakvih prekida i bez potrebe za promjenom filtera.

WD 4 V-20/5/22 opremljen je robusnim plastičnim rezervoarom od 20 litara otpornim na udarce, kablom od 5 metara, usisnim crevom od 2,2 metra, ravnim naboranim filterom i filtarskom vrećicom od flisa.

Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji, filter u mokrom i suvom usisivaču može se lako i brzo ukloniti za nekoliko sekundi – bez dodirivanja prljavštine. Ručka koja se može ukloniti omogućava da se pribor pričvrsti direktno na usisno crijevo.

Crijevo se može kompaktno odložiti na glavu uređaja. Glava uređaja također nudi dovoljno prostora za držanje malih dijelova kada je to potrebno.

Položaj za parkiranje na braniku također omogućava brzo i praktično skladištenje cijevi i podnih mlaznica.

Ostale prednosti uključuju “Pull & Push” sistem zaključavanja za lako otvaranje i zatvaranje kontejnera, kao i ergonomski dizajniranu ručku za nošenje za praktičan transport uređaja.

Dostupni smo za vas​

Naš tim vam uvijek stoji na raspolaganju