Karcher Usisavač za mokro/suho usisavanje, 1100 W, spremnik 25 lit. – WD 5 P S

519,90 KM

*PDV je uračunat u cijenu

Ili naruči putem:
GARANCIJA

24 mjeseci

BREND

Karcher

MODEL

WD 5 P S

Opis proizvoda

Odlična usisna snaga i energetska efikasnost: WD 5 P S V-25/5/22 usisivač za mokro i suho usisavanje postiže najbolje moguće rezultate čišćenja uz održavanje potrošnje energije od samo 1100 vati – za suhu, mokru, finu i grubu prljavštinu.

Uređaj dolazi sa robusnim spremnikom od nehrđajućeg čelika od 25 litara, kabelom od 5 metara, usisnim crijevom dužine 2,2 metra, podnom mlaznicom koja se može prebaciti, ravnim naboranim filterom i vrećicom za filter od flisa.

Električni alati se lako mogu priključiti na utičnicu sa automatskim prekidačem za uključivanje/isključivanje.

Prljavština koja je rezultat testerisanja ili brušenja se direktno usisava. Okretni prekidač se može koristiti za podešavanje snage usisavanja po potrebi.

Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji uklanjanja filtera, pljosnati naborani filter može se ukloniti za nekoliko sekundi, izbjegavajući svaki kontakt sa prljavštinom. Dugme za čišćenje filtera može se pritisnuti za brzo i efikasno čišćenje filtera.

Uklonjiva ručka s elektrostatičkom zaštitom omogućava pričvršćivanje pribora direktno na usisno crijevo. Crijevo se može pričvrstiti na glavu uređaja za pohranu koja štedi prostor. Položaj za parkiranje na braniku omogućava da se cijevi i podna mlaznica također brzo i praktično skladište prilikom kratke pauze od posla.

Dostupni smo za vas​

Naš tim vam uvijek stoji na raspolaganju