Xiaomi MI Robot usisivac MOP 2 PRO

? Isporuka proizvoda u roku 24-72 sata (radnim danima)

799,00 KM

*PDV je uračunat u cijenu

Ili naruči putem:

Opis proizvoda

10.000 vibracija u minuti za uspješna čišćenja čak i tvrdokornih mrlja

Opremljen visokofrekventnom zvučnom vibracionom krpom za potpunu pokrivenost, cijela jedinica vibrira da bi značajno povećala snagu čišćenja i lako uklonila teške mrlje poput kafe i soja sosa.

LDS laserski navigacioni sistem nove generacije omogućava brzo i precizno mapiranje celog doma
LDS laserski navigacioni sistem efikasno skenira i brzo mapira složeno okruženje čitavog doma, kako bi brzo planirao robotovu rutu čišćenja. Čak ga ni noćna tama neće zaustaviti – sistem može precizno da se kreće čak i pri slabom osvetljenju.

Napredni dizajn rute za brisanje pokriva uglove i skrivene delove 
Posebno dizajnirane rute za brisanje simuliraju ručno čišćenje, brišući više puta s lijeva na desno. U kombinaciji sa pametnim elektronski kontrolisanim rezervoarom za vodu, ovo osigurava da robot može lako ukloniti mrlje na podu.

Mrvice se usisavaju u trenu, ostavljajući samo čist pod
Snažno usisavanje od 3000 Pa omogućava robotu da lako usisava velike čestice prašine i krhotina iz pukotina, ne ostavljajući prostora prašini da se sakrije.

Više čišćenja, manje punjenja
Xiaomi Robot usisvač Mop 2 Pro opremljen je nadograđenom baterijom velike zapremine od 5200 mAh, za lako čišćenje površine oko 150㎡.

Prilagođena podešavanja za svaku sobu
Uz Xiaomi Robot usisvač Mop 2 Pro možete izabrati redoslijed čišćenja spavaće sobe, dnevne sobe i kuhinje prema sopstvenim potrebama, kako biste izbjegli prenos prljavštine iz jedne prostorije u drugu. Također možete podesiti snagu usisavanja i zapreminu vode na osnovu vrste poda i postaviti prilagođene planove čišćenja.

Kontrola za čišćenje na dlanu
Povežite se na Xiaomi Home/Mi Home aplikaciju da biste pristupili širem spektru opcija kontrole. Koristite funkciju daljinskog upravljača kada niste kod kuće za lako i čišćenje bez napora.

Podržava OTA nadogradnje, više funkcija koje će biti dostupne
Optimizacije funkcija proizvoda i ažuriranja aplikacija će se kontinuirano objavljivati kako bi se poboljšala inteligencija proizvoda, osiguravajući da što više koristite svoj Xiaomi Robot usisvač Mop 2 Pro to će postati pametniji.

 

Specifikacije

Glavne karakteristike
Baterija 5200mAh
Funkcije Prepoznavanje sobe; Virtuelni zid/postavite zabranjeno područje/podesite određenu prostoriju za čišćenje; elektronski kontrolni rezervoar za vodu
Snaga usisavanja 3000Pa
Kapacitet kontejnera za prašinu 450 ml
Prostor za čišćenje oko 150 kvadrata
Napon 14.4V
Opšte
Dimenzije Φ353–96.5mm
Težina 3.6kg
Dodatne informacije Prelaženje prepreka do 20mm; Tri režima rada: mop, usisavanje i mop i usisavanje; 16 tipova senzora; Podržava OTA nadogradnje; LDS laserski navigacioni sistem; Kontrola preko Mi Home aplikacije
Model BHR5044EU/BHR5204
Originalni naziv Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro

Dostupni smo za vas​

Naš tim vam uvijek stoji na raspolaganju