Xiaomi Robot, usisavač, S7, baterija 5200 mAh, Alexa, Google Home – Roborock S7 White

1.299,00 KM

*PDV je uračunat u cijenu

Ili naruči putem:
GARANCIJA

12 mjeseci

BREND

Xiaomi

MODEL

Roborock S7 White

Opis proizvoda

Da biste očistili osušenu prljavštinu, usisavanje nije dovoljno. Moramo oribati. Sonic tehnologija Roborock S7 pere podove do 3.000 puta u minuti. Uklanjanje osušene prljavštine koju neki roboti mogu ostaviti za sobom, od kafe do blatnih otisaka stopala i još mnogo toga. U kombinaciji s Roborockovim prvim mopom s automatskim podizanjem, moćno brisanje je vaše s potpuno novim nivoom pogodnosti. Dodajte njenu potpuno gumenu glavnu četku i HyperForce usis od 2500 Pa i imate istinsku mašinu za dubinsko čišćenje.
Uz aplikaciju Roborock, kontrola čišćenja je samo u vašim rukama. U aplikaciji Roborock možete vidjeti tačne rute brisanja i usisavanja, gdje se nalaze tepisi, postaviti raspored čišćenja, prilagoditi snagu usisavanja, snagu vibracija, protok vode, redoslijed čišćenja, zabranjene zone, nevidljive zidove i još mnogo toga.
Uz snagu zvuka, ribanje do 3000 puta u minuti. Opremljen elektronskim rezervoarom za vodu od 300 ml, mrlje od kafe do blata i više mogu se očistiti dubinski i efikasno. Takođe se podiže kada je čišćenje završeno kako bi se izbjeglo širenje prljavštine, efikasno sprječavajući sekundarno zagađenje. Potpuno poboljšava čišćenje vašeg doma pomoću tehnologije zvučnog brisanja.
Veće znači manje posla za vas. Spremnik za smeće od 470 ml čuva prašinu iz dana u dan. Rezervoar za vodu od 300 ml može dubinski očistiti do 200 kvadratnih metara u jednoj sesiji. Sve napaja Li-ion baterija od 5200 mAh koja radi do 3 sata sa jednim punjenjem.
Roborock S7 je najmoćniji i najprikladniji robot usisivač koji je Roborock ikada napravio. Njegov VibraRise sistem je prvi na svijetu koji kombinuje intenzivno zvučno brisanje sa automatskim podizanjem mopa, ima HyperForce usis od 2500PA i može čistiti do 180 minuta sa jednim punjenjem. Roborock S7 čini čišćenje bez napora, tako da možete živjeti laganim životom.
Koristeći LiDAR navigaciju, karte su nevjerovatno precizne, a Roborock-ovi poznati navigacijski algoritmi prilagodljivih ruta uvijek rade na pronalaženju najbrže rute za čišćenje.
VibraRise mop se podiže kada se otkrije tepih, tako da možete obrisati tvrde podove i usisati tepihe u jednom čišćenju. Također se podiže kada je čišćenje završeno kako bi se izbjeglo širenje prljavštine. Omogućava vam čišćenje bez napora, čini vaš život lakšim nego ikad.
Sa pritiskom mopa od 600g i usisom od 2500PA HyperForce, Roborock S7 lako podiže prašinu i dlake s podova i izvlači ih iz dubokog unutrašnjosti tepiha.
Koristeći svoju moćnu litijum-polimer bateriju od 5200 mAh, Roborock S7 pruža do 180 minuta neprekidnog čišćenja sa jednim punjenjem, pomažući da očistite sav vaš dom odjednom.
Potpuno nova gumena četka Roborock S7 je izdržljivija i bolje je otporna na zapetljavanje dlaka. Savršen je za domove sa kućnim ljubimcima. Veliki spremnik za smeće od 470 ml omogućava Roborock S7 da pokupi više prljavštine, prašine i dlake kućnih ljubimaca.
Podrška Amazon Alexa, Google Home i Siri Shortcuts vam omogućava da upravljate svojim robotom glasom. Započnite čišćenje jednostavnom glasovnom komandom.

Dostupni smo za vas​

Naš tim vam uvijek stoji na raspolaganju