Xiaomi Usisavač, 2u1, akumulatorski, 220 W – BHR4636GL

229,90 KM

*PDV je uračunat u cijenu

Ili naruči putem:
GARANCIJA

12 mjeseci

BREND

Xiaomi

MODEL

BHR4636GL

Opis proizvoda

Jednostavno, učinkovito čišćenje s kombinacijom laganog, bežičnog dizajna i snažnog usisavanja. Osim impresivnog bežičnog dizajna, još jedna značajka koja se ističe za Mi Vacuum Cleaner Light je njegov snažan motor bez četkica koji ima 100.000 okretaja u minuti i ima 2 razine usisne snage 20 AW i 50 AW, kao i protok zraka od 17000 Pa.

Lagano tijelo sastoji se od laganih, čvrstih materijala i kompaktne strukture motora i baterije. Mi Mi Vacuum Cleaner Light izrađen je od laganih i izdržljivih materijala, težina samog usisavača je samo 1,2 kg, s kompletnim dodacima i produžnom cijevi težina se povećava na 2,3 kg. Set uključuje 3 zamjenjiva usisna otvora koji omogućuju čišćenje čak i unutar automobila. Plosnata četka s vlaknima savršena je za usisavanje zavjesa i tkanina.

Zahvaljujući laganom tijelu, lakše ćete ga nositi i učinkovitije ćete se nositi s različitim zadacima.

Opremljen standardnim brzim motorom bez četkica za stvaranje dosljednog i učinkovitog usisavanja.

S jednim punjenjem, dugotrajna litijska baterija od 2500 mAh omogućuje 45 minuta rada u standardnom načinu rada za čišćenje srednjeg ili velikog stana.

Za svakodnevno čišćenje odaberite standardni način rada za usisavanje čestica svih veličina. Za dubinsko čišćenje odaberite način rada MAX (trajanje baterije do 13 min). Usisna snaga doseže 17 kPa. Brzi motor bez četkica osigurava kontinuirani rad čak i pri najvećoj snazi. Potpuno punjenje osigurava 13 ili 45 minuta rada, ovisno o odabranom načinu rada. Za punjenje usisavača potrebno je 5 sati, zapremina spremnika za prašinu je 0,5 litara, a razina buke ne prelazi 79 dB.

Učinkovito filtriranje u 3 koraka. Ciklonski sustav odvaja prašinu od zraka. Prašina se hvata nakon prolaska kroz ciklonski filtar, učinkovit HEPA filtar i pamučni filtar, dok se čisti zrak ispumpava. Ciklonski filter za trenutno, učinkovito hvatanje čestica. Visokoučinkoviti HEPA filtar filtrira čestice do 0,3 μm. Pamučni filtar filtrira prašinu i ispumpava čisti zrak.

Ugrađen neovisni motor za dubinsko čišćenje drvenih podova i tepiha. Delikatno čišćenje iznimno mekanom četkom ne ostavlja oštećenja na podu ili tepisima.

Održava cijelu kuću čistom, pogodan je za čišćenje vrata, prozora, kutova zidova i stepenica te ostalih pukotina. Ravna mlaznica koristi se za usisavanje uglova, pukotina ili rupa kojima je teško pristupiti.

Zidni nosač alat je koji štedi prostor i čini vašu sobu organiziranijom. Opremljen zidnim potpornim okvirom, usisavač trebate samo objesiti na zid nakon čišćenja, bez zauzimanja dodatnog prostora.

Akumulatroski usisavač, snaga 220W, usisna snaga max. 17000 Pa, spremnik za prašinu 0.5 lit., 100.000 rpm/min., trostepena filtracija

Li-Ion baterija 2500 mAh, vrijeme rada do 45 min., vrijeme punjenja do 5 h

Dimenzije 240 x 148 x 1132 mm, težina 2.3 kg.

Dostupni smo za vas​

Naš tim vam uvijek stoji na raspolaganju