TESLA Monitor

Elegantno rešenje za sve vaše potrebe.

Isporuka proizvoda u roku 2-5 radnih dana.

229,00 KM269,00 KM

*PDV je uračunat u cijenu

22"
24"
Ili naruči putem:
Rezolucija

1920×1080

1920x1080

IPS

Osveženje

75 Hz

Pozadinsko osvetljenje

255 cd/m2

DP 1.4

1

HDMI

1

VGA Input

1

GARANCIJA

3 Godine

Opis proizvoda

Recite zbogom slici lošeg kvaliteta, mrtvim pikselima, i drugim dosadnim problemima sa kojima ste morali da se nosite! Bilo da monitor koristite za posao ili za zabavu, vreme je da uživate u odličnom prikazu boja, oštrini i uglovima gledanja.

ODLIČAN KVALITET SLIKE
Izuzetan prikaz boja i detalja, odličan kontrast i uglovi gledanja – sve to zahvaljujući IPS panelu poslednje generacije. Uživajte u vrhunskoj, svetloj slici svaki put kada uključite monitor.

IZUZETNA SNAGA
Prilikom dizajniranja novih Tesla monitora iz serija 6 i 9, fokusirali smo se na premijum materijale. Okvir ekrana i postolje napravljeni su od legure aluminijuma: osim izuzetne snage i čvrstoće, ovaj dizajn vašem novom monitoru daje i prepoznatljiv, elegantan i sofisticiran izgled.

ELEGANCIJA I SOFISTICIRANOST
Osim odličnih tehničkih karakteristika, Tesla monitori iz serija 6 i 9 dizajnirani su tako da donesu dašak elegancije u svaki vaš radni dan. Veoma su tanki, kreirani sa pažnjom za detalje, tako da se uklapaju u svaku modernu radnu sredinu: videćete tačno o čemu govorimo čim raspakujete uređaj.

INSTANT KONEKCIJA
Uz Audio Output, možete lako priključiti slušalice (ili zvučnike) direktno na monitor, uživati u neometanom radu, i izbeći probleme sa kratkim kablovima. Ovaj model takođe ima HDMI, VGA i Display portove, tako da je jednostavno povezati različite uređaje – stari kompjuter, novi laptop, PlayStation konzolu, itd.

NISU GEJMING MONITORI, ALI…
… i dalje ih možete koristiti da se zabavite! Isprobajte lagane igrice i uživajte u kompatibilnosti sa AMD FreeSync, kvalitetnoj slici, kao i odličnom vremenu odziva od 5ms sa uključenom opcijom overdrive.

PRISTUPAČAN INTERFEJS
Intuitivan korisnički interfejs ovog monitora omogućuje vam brz pristup svim podešavanjima. Izmenite izvor signala ili predefinisane parametre slike u samo nekoliko klikova, promenite jezik, ili prilagodite druge elemente u skladu sa svojim potrebama.

Dostupni smo za vas​

Naš tim vam uvijek stoji na raspolaganju