TESLA SBS Frižider NO FROST; LED svjetlo;

Isporuka proizvoda 2-5 radnih dana

1.299,00 KM

*PDV je uračunat u cijenu

Crna
Inox
Ili naruči putem:
Neto zapremina (l)

291 + 151

Tehnologija hlađenja

Total NO Frost

Energetski razred

F

Kapacitet zamrzavanja (kg/24h)

11.2

Broj fioka u zamrzivaču

1

Boja

Inox

Dimenzije (mm)

904×572×1770 (Š×D×V)

GARANCIJA

5 Godina

Opis proizvoda

Carstvo namirnica u kojem ćete uživati kad god zavirite u svoj side-by-side frižider, i u kojem se, zahvaljujući praktičnom rasporedu, nećete izgubiti.

SUPER FREEZING
Koristite funkciju super-zamrzavanja kada ubacujete hranu u zamrzivač: ova opcija omogućava da se različite namirnice još brže smrzavaju, tako da svi hranjivi sastojci ostaju netaknuti.
ALARM VRATA
Ako vrata frižidera ostanu otvorena, oglasit će se zvučni signal, koji će vas podsjetiti da ih zatvorite i spriječite da topli zrak podiže unutrašnju temperaturu.

TOTAL NO FROST

Total No Frost je funkcija koja se zasniva na cirkulaciji hladnog vazduha, smanjuje nivo vlažnosti i sprječava nakupljanje mraza na hrani u frižideru i leda na zidovima zamrzivača. Odeljci za hlađenje i zamrzavanje imaju odvojen protok vazduha, pa je mješanje mirisa između odjeljaka spriječeno. Za razliku od konvencionalnih sistema, Total No Frost hladi brže obje odvojene jedinice.

SUPER COOLING
Želite da ona pića koja ste upravo stavili u frižider budu veoma hladna, veoma brza? Bez brige – naša korisna funkcija super hlađenja je tu u pomoć, baš na vrijeme za važnu igru ​​ili omiljeni film.

Dostupni smo za vas​

Naš tim vam uvijek stoji na raspolaganju