Xiaomi Robot, usisavač, S7 MaxV, baterija 5200 mAh, HEPA – Roborock S7 MaxV Black

1.799,90 KM

*PDV je uračunat u cijenu

Ili naruči putem:
GARANCIJA

12 mjeseci

BREND

Xiaomi

MODEL

Roborock S7 MaxV Black

Opis proizvoda

Novi Roborock S7 MaxV model predstavlja novi nivo inteligencije. Robotski usisivač kombinuje 2 kamere i LDS laser. U kombinaciji sa naprednim softverom ReactiveAI™ 2.0, nudi najefikasnije usisavanje i navigaciju po prostoriji. Ima ugrađen moćni Qualcomm procesor koji brine o crtanju tlocrta u realnom vremenu, tako da ćete uvijek znati gdje se robot nalazi.

Visoko precizna LiDAR navigacija omogućava efikasno planiranje rute danju i noću kreiranjem tačnih modela vašeg doma tokom čišćenja.

Opremljen nadograđenim HyperForce sistemom, koji omogućava veću snagu usisavanja, do 5100Pa (npr. prilikom usisavanja tepiha)

Opremljen je posudom za vodu kapaciteta 2 dl, koja je pogodna za pranje podova do 300 m², omogućava planirano čišćenje i različite faze.

Podržava do četiri etaže s različitim tlocrtima. Međutim, svaki kat može imati do 10 “zabrana” područja, koja se ne tretiraju usisivačem.

Prilikom čišćenja vrlo velikih prostora, robot procjenjuje količinu energije koja je potrebna za preostalo područje i puni se točno toliko da završi posao.

Kada su sobe identificirane, možete odabrati određene prostorije za čišćenje, planirano usisavanje i podesiti snagu usisavanja i protok vode prema prostoriji za usisavanje.

HEPA filter tipa E11 hvata do 95% čestica prašine. Može se prati, tako da se može koristiti duže vrijeme prije mijenjanja.

Potpuna kontrola direktno iz aplikacije. Koristite Alexa i Roborock Plus vještinu ili Google Home za sveobuhvatne opcije glasovne kontrole.

Postoji razlog zašto svi usisivači imaju dva “oka”, jer jedino tako mogu dobiti percepciju dubine prostora. Koristeći dvije kamere, robotski usisivač Roborock S7 MaxV ne samo da vidi prepreke na svom putu, već i procjenjuje njihovu lokaciju i stvara putanju oko njih. Na taj način će biti mnogo manje sudara s vašim namještajem i možete ostati bez brige o mogućim ogrebotinama. Opremljen je i IR vidom, što znači da usisavanje u mraku više neće biti problem. Osim toga, S7 MaxV je opremljen najnovijim softverom PreciSenseTM, koji pruža najinteligentniju navigaciju među robotskim usisivačima na svijetu.

Dostupni smo za vas​

Naš tim vam uvijek stoji na raspolaganju